quotes — Soluma

Eenzaamheid

Nullam consectetur odio nisi, quis cursus metus maximus vitae. Sed et mauris aliquam, efficitur velit quis, aliquam diam. Aenean efficitur erat et justo placerat semper.

Lieve Mens, je hoeft het nooit meer alleen te doen. En dat geldt voor iedereen. De mens hoeft het nooit meer alleen te doen. Het ‘alleen moeten doen’ komt voort uit eenzaamheid van het ego. Dat is een gedachte ontstaan in de afgescheidenheid. Deze vorm van eenzaamheid zal bij veel mensen aanwezig zijn. Jullie trachten deze vorm van eenzaamheid op te vullen met afleiding en verleiding van het aardse bestaan. Jullie proberen het om te zetten in verlangens en verwachtingen waar bijvoorbeeld een partner aan zou moeten voldoen, of werk of tegenwoordig social media. Deze diepe vorm eenzaamheid kan alleen maar teleurstelling en verdriet opleveren als je het koppelt aan een oplossing in aardse vorm.

Lieve Manon en lieve wezens, jullie zoeken naar antwoorden en invulling buiten jezelf. De eenzaamheid die soms zo pijnlijk aanwezig is, verwijt je maar al te vaak aan jezelf. Het is indirect je eigen schuld; je zou meer moeite kunnen doen om het leven naar je hand te zetten. De regie over je leven (terug) nemen.

Lieve wezens, dit is niet hoe dit op een diepere laag werkt. De afsplitsing, de eenzaamheid kan velen van jullie indringende gevoelens geven. Jezelf ‘verharden’ om het leven beter of succesvoller in te richten haalt dit gevoel niet weg. Jezelf vastzetten in wat je moet doen is niet altijd een fijne uitgang. Accepteren dat deze diepe vorm van ‘alleen zijn’ bij het aardse bestaan hoort, is een eerste stap. In plaats van de pijnlijke kant van dit gevoel weg te duwen, of doen alsof het niet bestaat, kan je dit gevoel ook insluiten. Nee dat is in eerste instantie niet altijd prettig, maar tegelijkertijd is dit gevoel symbool voor de verbinding met je Ware Zelf en de verbinding met de Bron. Als het gevoel sterk aanwezig is, blijf dan alsjeblieft bij dit gevoel.

Accepteer dit gevoel.
Met Zachtheid en Liefde.
Besef dat dit een ingang kan zijn naar Liefde, Onvoorwaardelijke Liefde.
Het is helemaal oke.
Jij bent helemaal oke.
Je hoeft niets te doen voor Liefde.
Dit is de verbinding met je Ware Zelf.
Onvoorwaardelijke Liefde zit soms verstopt in eenzaamheid.