Videos2020-12-05T15:25:16+00:00

Kijken en luisteren!

Soluma
Channelsessies

Ga eens voorbij aan je ratio!

Kijken en luisteren!

Soluma
Channelsessies

Ga eens voorbij aan je ratio!

Boodschappen in beeld

Welkom, fijn dat je er bent.

“Alles wat wij doen, alles wat wij delen is als een uitnodiging, een uitreiking om jou te helpen, te ondersteunen. Op het pad dat jij loopt. Bij jouw eerste of jouw volgende stap in jouw proces. Het is jouw pad, jouw onderzoek, jouw leven. En je hoeft het niet altijd alleen te doen. Onderzoek, ervaar en ontdek: Wat jij nog meer bent als mens.”

Zo begint een bijeenkomst waarbij Manon Soluma en/of een Meester channelt. Er komen boodschappen en inzichten door die voor velen een bron van inspiratie kunnen zijn. Misschien als antwoord op een persoonlijke vraag of om meer begrip te krijgen over het menselijk gedrag en hoe jij voor jezelf een ‘nieuwe realiteit’ kunt creëren.   

Boodschappen Soluma in beeld

Welkom, fijn dat je er bent.

“Alles wat wij doen, alles wat wij delen Is als een uitnodiging, een uitreiking Om jou te helpen, te ondersteunen Op het pad dat jij loopt Bij jouw eerste of jouw volgende stap in jouw proces Het is jouw pad, jouw onderzoek, jouw leven En je hoeft het niet altijd alleen te doen Onderzoek, ervaar en ontdek

Wat jij nog meer bent als mens”

Zo begint een bijeenkomst waarbij Manon haar Spirit Soluma en/of een Meester channelt. Er komen boodschappen en inzichten door die voor velen een bron van inspiratie kunnen zijn. Misschien als antwoord op een persoonlijke vraag of om meer begrip te krijgen over het menselijk gedrag en hoe jij voor jezelf een ‘nieuwe realiteit’ kunt creëren.   

Wanneer zijn de eerstvolgende channel sessies

Bezoek een channel sessie

    Naam *
    Je mailadres *
    Wanneer *

    Ga naar de bovenkant